Ruten

Jeg elsker at arbejde med ruten når man starter med at planlægge en road trip. Denne gang startede jeg med, at finde alt det vi gerne ville se på en række udvalgte stater. Derfra er (den svære) opgave at vælge fra. Til denne tur var vi tidligt enige om, at Yellowstone skulle være med, så det blev “centrum” for planlægningen.

Winnie og jeg har ofte forskellige prioriteter. Jeg vil gerne have så meget natur og ødedeområder som muligt, mens Winnie gerne ser der kommer noget storby på kortet. Winnie elsker også hvis vi ser steder hvor vi har været før, mens jeg gerne vil have så meget nyt som muligt.

Her er vores første forslag til en rute. Den tog hensyn til at komme tilbage til nogle af de steder som vi tidligere har besøgt, og som vi elsker. Tanken var at Bedstemor kun havde set noget af det og drengene kunne gense det nu hvor de er blevet større. Jeg syntes dog det blev for mange gentagelser, derfor ændrede vi ruten igen.

Jeg har brugt Roadtrippers som planlægningsværktøj. Jeg har prøvet en del værktøjer, men syntes helt klart at Roadtrippers er det bedste.

Vi endte med en rute der løber fra Chicago til Salt Lake City. Det er en rute hvor vi kan opleve en masse nyt og mange forskellige sider af USA. Winnie og jeg har været i Chicago ellers er alt nyt 😀

Vi syntes selv den er ret fantastisk.

Road trip 2022 – Chicago to Salt Lake City (v3) on Roadtrippers

Herunder er nogle af de højdepunkter som vi skal se 😀

Rocky Mountains

Mount Rushmore

Yellowstone

Salt Lake City