Alt er bestilt !!!

Som forventede kom vi ikke til USA i sommerferien 2021. Covid-19 har holdt USA lukket for europæiske turister og derfor blev næste to uger i USA skiftet ud med 4 dage i Disneyland Paris. Et lille plaster på såret 😀

Men vi brugte også sommeren til at finde en bedre rute end første planlagt. Jeg syntes den oprindelig rute havde for mange gentagelser fra 2015 turen. Men vi havde også brug for mere end “bare” nationalparker, så løsningen blev en tur der starter i Chicago og slutter i Salt Lake City.

Turen vil give os flere storbyer, masser af forskellig natur, storslående nationalparker og masser af “old west” nostalgi.

Vi har nu bestilt flybilletter, lejet bilen og booket alle hotellerne. Så nu er det bare at håbe Covid-19 ikke forhindre turen. Først gode nyhed er at USA åbner op for turister der er vaccineret den 1. november 2021. Så vi håber det holder, selvom mange amerikanere ikke er gode til at blive vaccineret.

Fly og bil er lejet via FDM-travel så rejsen kan refunderes hvis vi ikke kan komme til USA grundet Covid-19 og alle hoteller er booket med mulighed for refusion (via hotels.com). Det har givet en lidt højere pris på flyet, men tænker det er en god investering 😀

Så nu er det bare at glæde sig og måske lave lidt optimeringer på hotellerne hvis muligheden byder sig.

Road trip 2022 – Chicago to Salt Lake City (v3) on Roadtrippers

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *