En dags road trip til Las Vegas

I dag havde vi planlagt at køre til Las Vegas. For at det ikke bare skulle være en kedelig køretur, havde vi planlagt en “mini roadtrip” hvor jeg havde planlagt en masse små ting vi kunne se undervejs.

Vi stod forholdvis tidligt op, så vi kunne nå så meget som muligt uden at komme for sent til Las Vegas. Normalt kan man køre til Las Vegas fra Los Angeles på 4,5 time. Men vi havde planlagt hele dagen.

Vi startede med at køre til The Donut Man som er en meget populær donut restaurant. Da vi ankom kunne vi se de fejrede deres 50 års fødselsdag. Det så festeligt ud, men det betød en ekstra lang kø, så ikke en fordel for os. Efter 30 min fik vi vores donuts og kunne køre viderer.

En del af stoppene på turen (inkl. The Donut Man) var placeret på den gamle Route 66. Den har vi ramt mange gange før. Men vi fik kørt et nyt stykke af den i dag. Det er altid et hit.

Vi fik besøgt McDonald museet hvor den første McDonalds var opført. Vi så Elmers Bottle Tree Ranch, en del gamle tog, et par lukkede Route 66 museer, verdens højeste termostat, Californien største tankstation og meget mere. Alt sammen noget der bidrog til en god dag, men også ting man ofte ikke vil køre efter, kun at se dette.

Men det fedeste (syntes jeg) var at køre på landevej i ørkenen. Det er super flot og giver en helt særlig ro.

Da vi kom til Las Vegas kørte vi i en outlet hvor Villads og jeg fik købt lidt tøj. Herefter var det hen til vores hotel (Treasure Island). Vi fik et værelse på 26 etage med udsigt til The Strip. Ikke dårligt.

I morgen skal vi udforske Las Vegas og måske sove lidt længere end i dag.

Sune

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *