Las Vegas

I dag havde vi en fuld dag i Las Vegas. Vi havde ikke mange konkrete planer for hvad vi skulle nå, men jeg havde en ide om hvad vi skulle se.

Vi sov lidt længere end de andre dage, det var tiltrængt 😀

Vi blev enige om at vi skulle have et solidt morgenmåltid, og at vi gerne ville en tur på Denny’s (en amerikansk diner kæde vi tidligere har besøgt). Der var en 400 meter fra hotellet, så det var også nemt at komme hen til den. Til vores store overraskelse var der en mega lang kø til at få et bord. Vi valgte derfor at gå ned til en anden Denny’s hvor der var en god gåtur hen til. Der var heldigvis ingen kø til den nye Denny’s. Drengene fik pandekager og nachos til morgenmad. Klokken endte med at blive 11.00 før vi fik morgenmad.

Vi gik videre ned af “the strip” til Circus Circus som er et ofte udskældt hotel. Når folk skriver det ligger dårligt på “the strip” så forstår jeg dem godt. Jeg ville nok ikke anbefale den placering. Men det er også et hotel der har lidt mere fokus på børn. Så jeg tænkte vi skulle i deres spille arcade, men efter en hurtig gennemgang konstarede Sylvester og Villads at det behøvede vi ikke bruge penge på.

Vi tog derefter en Uber til det eneste “must see” sted i Vegas. Det var “Gold & Silver Pawn shop” som Sylvester og Villads kender fra et tv show der hedder “Pawn stars”. Det var sjovt at se men heller ikke mere end det. Det var også hurtigt overstået.

Vi tog videre ned til “the freemont experience” som er den gamle del af Vegas, hvor de har lagt et stort tag med en indbygget skærm henover en del af gaden. Jeg syntes det er sjovt at se. Jeg er ikke sikker på at Sylvester og Villads kunne se det sjove i det.

Herefter tog vi tilbage til hotellet hvor vi slappede af inden turen gik til naboen til vores hotel, som er et stort indkøbscenter. Her fik drengene brugt en masse af deres konfirmations penge på tøj og sko.

Aftenen brugte vi på the strip og et par hoteller (Luxor, Excalibur og New York New York). Vi fik besøgt en Shake Shack, M&Ms shoppen og Coca Cola shoppen.

Alt i alt en oplevelsesrig dag. Men tror også alle nu glæder sig til at komme tilbage til Los Angeles og opleve byen.

Sune

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *