Vi skal snart afsted :D

Så er det i overmorgen at vi endelig skal afsted på vores fire ugers road trip. Vi glæder os alle og er spændte på alt det vi skal opleve.

Den sidste uge har dog været lidt for spændede. Lørdag nat på vej hjem fra Tims 40 års fødselsdag vred jeg om på min fod og faldt. Det resulterede i et brud i min venstre arm, i underarmen ved albuen. Heldigvis er det ikke et kompliceret brud som ville have krævet en operation. Jeg kan nøjes med en del smerter og en slynge. Hvis jeg havde haft komplikationer efter bruddet, så var vi helt sikkert ikke kommet afsted.

Men det har krævet en del overvejelser om vi skal afsted. Når man får en skade op til to måneder før en rejse, så vil forsikringen ikke dække følgeskader. Så hvis min arm giver problemer skal vi selv betale (i det meget dyre amerikanske sundhedssystem). Men vi er nået frem til vi skal afsted, lægerne ser ikke der er risiko for infektion eller lignede.

Største tab (udover bøvl og smerter) er at Winnie bliver nød til at overtage rattet på bilen. Der har jeg ellers fået lov til at sidde på vores andre ture 😀

Generelt er 2022 en sommer hvor mange får helt eller delvist aflyste deres ferie. SAS’s piloter strejker og dermed bliver omkring 50% af alle deres fly aflyste. Alle afgange til USA ser ud til at blive aflyst. Jeg har fulgt en del rejsefora og man kan kun have ondt af alle dem der får aflyst deres (drømme) ferie.

Men det er ikke kun SAS der har problemer. De fleste flyselskaber aflyser fly grundet personale mangel, og dermed kommer folk enten forsinket frem, eller slet ikke frem. Det virker også til der er store problemer med at få bagagen frem.

Jeg glæder mig over jeg ikke købte de lidt dyre SAS biletter til den her tur. Vi flyver til USA med Finnair og jeg har ikke læst om de har problemer, men man ved selvfølgelig aldrig. Vi satser på alt kommer til at køre/flyve gliende og at vi kommer frem som forventet 😀

Yellowstone ser i øvrigt ud til at være 93% åbnet og uden adgangsrestrektioner. Så her ser det ud til de værste udfordringer er løst. Godt vi ikke ændrede ruten.

Vi gider ikke flere uheld – nu bliver det bare fire fantatiske uger.

Sune

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *