Dag 1 – Vi er i Chicago!!!

Så blev det endelig dagen hvor vi skulle afsted til USA og starte vores fire ugers road trip. Vi stod op klokken 4.30 (noget lidt før og nogle lidt efter) og gjorde os klar til en lang rejsedag. Vi havde bestil en stor taxa som skulle køre os til lufthavnen. Det er den dyre løsning, men godt nok også en rolig start på en lang dag.

Vi var i lufthavnen tre timer før afgang. Det er i øjeblikket anbefalingen og da vi ikke ville misse flyet, så fulgte vi anbefaligen. Men check ind af bagage åbnede først to timer før afgang. Så den første time gik med at vente på det.

Vi skulle flyve med Finnair via Helsinki til Chicago. Det har ikke virket til at Finnair har haft de samme problemer som mange andre flyselskaber med forsinkelser og aflysning af fly. Så vi håbede på at alt ville gå efter planen. Her skuffede Finnair ikke, vi landede enda 40 minutter før tid i Chicago.

Jeg havde brugt nogle Finnair bonus point til at købe lidt ekstra benplads i flyet. Der var ikke tale om en bedre klasse eller bedre sæder, bare lidt mere benplads. Den var virkeligt rart og vi talte alle om hvor lidt plads man egentligt får på de almindelige sæder.

Da vi ankom til Chicago kom vi hurtigt til emigrationskøen og den var heldigvis kort. Så vi kom hurtigt til. Alt gik godt, dog have de lidt IT problemer der gjorde at nogle af os slap for at scanne vores fingreaftryk.

Bagagen kom også rimeligt hurtigt, så alt i alt en virkelig hurtig tur gennem lufthaven. Vi bestilte en Uber til hotellet. Det var en køretur på godt en time.

Vi bor på Millennium Knickerbocker Chicago, et udemærket hotel som jeg fik bestilt til en god pris (set i forhold til det er Chicago). Vi måtte lige få ændret vores værelse da vi blev lovet værelser ved siden af hinanden, hvilket de to første overhovedet ikke var. Men det var ikke et problem at få ændret.

Alle var godt trætte efter ankomst til hotellet, men vi var også sultne. Så vi gik en lille tur og fandt en Shake Shack hvor vi fik turens første burger 😀

Klokken er nu 19.49 lokal tid (2.50 dansk tid) og de fleste sover. Jeg er også ved at være godt træt, så måske ovenstående bærer præg af det.

Jeg er jo taget afsted med en brækket arm som er i slynge. Det har været en hård omgang at rejse med den. Der er en del smerter, især fordi det har været svært at få de rigtige siddestillinger i løbet af dagen. Til gengæld har alle de andre været super søde til at hjælpe mig, og jeg har ikke skulle bære noget som helst. Lidt mærkeligt at gå fra fly til fly til Uber unden nogen bagage, det føles som om der mangler noget.

Nu glæder vi os til at skulle opleve Chicago de kommende dage og USA de næste fire uger. Men først skal søvnbalancen på plads igen 😀

Sune

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *