Dag 3 – the Windy City

I dag var vores sidste dag i “the Windy City”. I starten af dagen fik vi at mærke hvorfor byen har fået det tilnavn. Det blæste en del om formiddagen og da det også var overskyet så virkede det næste til at være koldt. Men nu ikke mere end shorts og t-shirt fortsat var det foretrækkende tøj.

Vi startede dagen med endnu en morgenmad på Jamba. Helt klart en favorit, dog var Storm ikke overbevist om det det fantastiske i Jamba.

Storm, Sylvester, Winnie og Bedstemor havde besluttet sig for en tur i 360Chicago udsigten i John Hancock Tower. Vores morgenmads sted lå lige ved indgangen, så Villads og jeg ventede bare på dem der.

De fik en fantastisk udsigt og selvom Sylvester og Storm ikke er glade for højder, så er jeg sikker på de nød udsigten. De kom dog ikke så tæt på vinduerne at vi fik et billede med dem og udsigten.

Efter besøget i tårnet delte vi os op igen. Storm, Bedstemor og jeg ville gerne på en “flod cruise” hvor vi kunne se Chicago fra vandet og Winnie, Sylvester og Villads ville gerne shoppe lidt.

Vi var heldig og få en båd lige med det samme. Turen var 90 minutter og udover en fantastisk sejltur, så fik vi fortalt en masse om de forskellige bygninger, udviklingen i arkitekturen og en masse andre gode historie om Chicago. Vi var alle tre enige om det havde været en god og interesant tur. Kan klart anbefales til andre der besøger Chicago.

Efter turen havde vi aftalt med de andre at mødes på den restaurant vi havde udvalgt til vores frokost. Vi ville have den berømte Chicago deep pan pizza og det skulle være på Gino East. Winnie og jeg spiste der i 2016 og var dengang godt tilfredse. Det tager en time fra man bestiller til man får sin pizza, det skyldes at størrelsen på pizzaen kræver lang tid i ovnen.

Det tog lidt mere end en time inden vi fik vores pizza. Det virkede til at alle var godt tilfredse med valget. Jeg syntes i hvertfald det er en god pizza.

På Ginos fik vi drøftet hvad vi skulle efter frokost. Valget endte med at tage en tur til Lincoln Park Zoo. Vi tog en Uber op til parken. Planen var så at gå hjem derfra.

Lincoln Zoo er en udemærket og hyggelig Zoo, og så var den endda gratis at besøge. I starten jokede Winnie med at grunden til det var gratis var at der ikke var nogle dyr. Efter de første tre anlæg virkede det til hun havde ret. Der var ingen dyr at se. Tror bare det skyldes de havde søgt indendørs, men det var lidt skuffende.

Men vi fik set en del dyr. Især gorillaerne fascinerede os alle samme. Det er et utroligt interesant dyr, men vi havde også alle en fornemmelse af at en så prægtig dyr ikke burde side på så lidt plads og bliver overbegloet af en masse mennesker.

I en sø i zooen kunne man se fisk og skildpadder. Det sjove var et en stime af fisk fulgte efter os når vi gik. Det virkede til de tænkte at mennesker ved kantent betyder mad (hvilket vi ikke kunne tilbyde). Men det fik en del af selskabet til at føle sig helt guddommelige når de kunne få fiskene til at følge dem 😀

Vi fik også lejlighed til at sidde i en John Deere og prøvet hvordan vinden er i nærheden af en orkan. Vi sluttede besøget af med en stor is. Winnie og Bedstemor sprang dog den over, da Pizzaen stadigvæk lå tungt.

Turen hjem var rigtig fin og meget varm. Vi gik først igennem en flot park, derefter igennem et beboelsekvarter med virkelig mange flotte huse og til sidst kom vi igennem et super hyggeligt kvarter med restauranter, barer og butikker.

Vi fik besøgt Stadium Goods som er en sko forretning med massere af fine og meget dyre sko.

Turen bød på noget interresant for alle, så det var en rigtig god afslutning på vores udforskning af Chicago.

Til aftensmad havde vi besluttet os for at bestille et stykke cheesecake fra Cheesecake Factory, og tage det med hjem på hotelværelset. Det er selvfølgelig ikke et sundt aftensmåltid, men vi tænkte at hvis ville have cheesecake, så ville der alligevel ikke være plads til andet, hvilket kan bekræftes efter at have spist det.

Villads, Sylvester og Winnie havde, mens vi var på sejltur, været i Garrett og købe popcorn til en aften snack. Garrett er en temmelig berømt popcorns butik (kæde) i Chicago. Hver gang man ser dem er der lang kø, hvilket virker vildt da de jo kun sælger popcorn.

De skulle være berømte for deres kombination af cheddar og caramel popcorn. Så det havde de købt. Det smagte helt fint, men oven på kagen var der ikke den store lyst til popcorn.

Ellers har vi fået slappet af her til aften. Sylvester fandt den nyeste afsnit af “Better call Saul” på TVet.

I morgen skal vi forlade Chicago og vi skal have hentet vores bil. Så i morgen starter vores road trip rigtigt 😀

Sune

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *