Dag 4 – Lincoln, Lincoln og Lincoln

I dag startede vores road trip rigtigt. Winnie og jeg gik ned for at hente vores lejebil forholdvis tidligt. Det blev en hyggelig morgentur gennem Chicago. En god måde at få sagt farvel til byen. Bedstemor og drengene blev tilbage på hotellet og fik lukket ned, så de var klar til afgang når vi kom tilbage med bilen.

Vi har lejet bilen igennem FDM-Travel hos Avis. Det er altid lidt spændende hvilken man bil får, og når man skal have den i næsten fire uger, så er det ekstra vigtigt at få en bil man er glad for. Heldigvis var der ingen kø da vi kom frem til Avis og alt gik nemt indtil jeg skulle underskrive kontrakten. Her stod der at der var en “one way fee” på USD 300 + ekstra USD 70 på kontrakten. Der skulle kun have været et gebyr på USD 80. I kontrakten med FDM-Travel står der de ikke kan hjælpe med gebyrer man har accepteret i kontrakten, så jeg var nød til at ringe til FDM-travel for at få deres hjælp. De var heldigvis søde og lovede at sørge for at refundere det for meget betalte efter turen, hvis det bliver aktuelt.

Så kunne jeg endelig underskrive kontrakten og vi kunne gå ned og hente bilen. Vi har fået en rigtig fed bil. Bilen er det størrelse vi har bestilt (altså kæmpe) men det er en luksus klasse over (en Lincoln Navigator), så vi er meget tilfredse.

På grund af min arm kan jeg desværre ikke køre bilen, så det er Winnie der er chauffør på denne road trip. Så første gang Winnie skulle køre en kæmpe SUV var det op af en meget smal garage udgang og igennem centrum af Chicago. Så er man ligesom igang.

Efter at have hentet de andre kørte vi direkte til en Wal-Mart. Her fik vi købt en køleboks, alt til madpakker og en masse drikkevare. Så var bilen helt klar til en road trip.

Vi havde en mere Chicago ting vi skulle nå, at spise en Chicago style hot dog. Den fik vi hos Henry’s drive in som også er et “Route 66 icon”. Da vi først havde fået gravet hot dog’en ud af pomfrit bunken, så var der en hel habil hot dog. Vi skulle også lige besøge en soccer trøje butik.

Dagen i dag var planlagt til at blive en tur fra Chicago til Springfield, hvor vi ville køre på route 66 og se nogle af de ting som kendetegner route 66. Egentligt ikke ting der i sig selv er super vigtige eller interessante, men samlet er det sjovt at se. Desuden fik vi set en masse af beboelseområder og små byområder som altid er sjovt at se.

Herunder er en del af de ting vi så. Vandmelonen er fra byen Lincoln som blev døbt af Abraham Lincoln med saften fra en vandmelon!! Vi fik også besøgt en kirkegård, vi troede det var Abraham Lincolns grav vi skulle se, men det var en militær kirkegård opkaldt efter ham. Da der snart skulle være en begravelse, så var vi der kun ganske kort.

Da vi ankom til Springfield tjekkede vi ind på vores hotel og fik spist madpakke på hotelværelset. Derefter gik vi en hyggelig tur i byen, så nu har vi en ide om hvor vi skal hen i morgen når vi skal se nærmere på byen. Man kan roligt sige det kommer til at stå i Abraham Lincolns tegn.

Winnie og drengene fik også tid til at besøge den lokale Wal-mart hvor der blev købt nogle “Prime” drikkevare.

Så helt kort om dagen: Vi kørte i en Lincoln i “Land of Lincon” (Illinois) til Lincoln.

Sune

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *