Dag 14 – Røde sten og spillemaskiner

I dag skulle vi køre fra Colorado Spring til Denver. Det er en forholdvis kort tur på lidt over 100 km. Så vi skulle ikke bruge meget tid på transport, det giver mere tid til oplevelser.

Vi havde aftalt vi ville tage en oplevelse til i Colorado Springs før vi kørte mod Denver. Så efter vi havde spist morgenmad og fået pakket bilen, kørte vi til parken “Gardens of the Gods”. Navnet i sig selv tænkte vi måtte betyde der var noget stort i vente.

Når vi komme til nye parker er det forholdvis rutine at køre direkte til det visitor center som næste altid er i forbindelse med en naturpark. Her kan man få forslag til hvad man skal prioritere at se, og anbefalingen kan tilpasses til den tid man har til rådighed. Planen blev at køre rundt på alle vejene i parken og tage en mindre hike til “the siamese twins”.

Parken var fantastisk flot og der er svært at stoppe med at tage billeder, selvom man godt ved at billederne aldrig kommer til at retfærdiggøre det man ser. Storm tog ansvaret for kortet og fik os rundt i parken. Det gik kun galt der hvor jeg ville kloge mig på hvad vi skulle gøre. Vi sluttede turen med vores hike. Det var ikke en super lang tur, men varmen var allerede voldsom, og der var også lidt højde meter på turen. Vi var alle enige om det var en rigtig fin tur. Men det viste os også at vi skal passe på med at undervurdere hikes i de fremtide parker, varmen slider virkelig på en. Ikke at denne tur overhovedet var et problem, men en gav en ide om hvad er venter.

Garden of the Gods var fantastisk, og vi kunne sagtens have brugt mere tid i den. Men vi syntes også vi fik noget godt ud af besøget.

Herefter kørte vi til Denver. Første stop var hos “Dave & Busters” som er en restaurant og spillehal i et. Man kan sige det er voksen udgaven af “Chuck E Cheese” som vi tidligere har nydt at besøge. Vi fik købt et kort med “credits” til alle spillemaskinerne og bestilt noget mad. Maden var fin og drengene havde det sjovt med spillemaskinerne. Så alt i alt var det også en succes.

Herefter kørte vi forbi det Denver Broncos NFL stadium og derefter det lokale baseball stadium. Begge steder fik vi besøgt deres fan shop og begge steder var der ikke adgang til at se stadium da de var ved at gøre klar til en koncert (Red Hot Chili Peppers og Lumineers). På det første stadium fik Sylvester købt sig en fin fodboldtrøje.

Så tog vi til hotellet og fik checket ind på vores værelse. Denne her gang har vi fået en suite hvor vi kan sove alle 6. Det er det eneste hotel hvor vi skal betale for parkering og de havde kun valet parking (hvor man ikke kan parkere bilen selv). Vi satser på vi ikke skal bruge bilen før søndag morgen.

Winnie fik vasket tøj og alle andre end Sylvester og mig tog en tur i Target og købte aftensmad på Chipotle (som vi spiste på hotellet). Resten af aften bliver hygge og afslapning.

Sune

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *